Croaziera pe Nil si sejur in Hurghada

Luxor
de la
EUR 1778 00 EUR
2 adulti

Itinerariu:
Ziua 1. Bucuresti – Hurghada
Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Hurghada. Transfer si cazare la Amarina Abu Soma Resort 5* sau similar.


Ziua 2. Hurghada – Luxor
Mic dejun la pachet. Plecare diminieata devreme spre Luxor si imbarcare pe nava de croaziera Jaz Crown Prince 5* sau similar. Dupa prânz, timp liber sau excursie optionala pe Malul Estic al Nilului pentru a vizita Templul Karnak*, complex religios dedicat zeului Amon-Ra, si Templul Luxor*. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 3. Luxor – Esna – Edfu
Mic dejun. Acostare pe Malul Vestic al Nilului. Timp liber sau excursie optionala la Valea Regilor*, cunoscuta pentru mormintele faraonilor si regilor egipteni, vizita la Templul Reginei Hatshepsut*, singura femeie faraon din istoria Egiptului, la Deir el-Bahari* si la Colosii din Memnon*. Traversarea ecluzei din Esna si continuarea calatoriei spre Edfu. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.


Ziua 4. Edfu – Kom Ombo – Aswan
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Templul Zeului Horus* din Edfu, una dintre constructiile cu cea mai complexa arhitectura din Egipt. Prânz la bordul navei de croaziera si continuarea calatoriei spre Kom Ombo, unde, optional, se poate vizita templul dedicat zeilor Sobek si Haroeris*. Seara, navigare spre Aswan. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.

Ziua 5. Aswan
Daca timpul permite, se poate vizita optional Templul Abu Simbel** (aflat la o distanta de aproximativ 290 km/sens). Întoarcere in Aswan in jurul orei 13. 

Timp liber sau, optional, plimbare cu felucca** in jurul Insulei Elephantine** pentru a vizita Gradina Botanica** sau Satul Nubian**.
Separat, se poate face o excursie la Templul Philae*, dedicat zeitei Isis, barajul din Aswan* si Obeliscul neterminat*. Cina si cazare la bordul navei de croaziera.
Optional – Spectacol de sunet si lumini in Aswan**


Ziua 6. Aswan – Hurghada
Mic dejun. Debarcare, transfer cu autocarul la Hurghada (aproximativ 535 km, 8-10h in funtie de trafic) si cazare la Hotel Amarina Abu Soma Resort 5* sau similar in Hurghada. Timp liber la dispozitie pentru restul zilei.

Ziua 7. Hurghada – Cairo**
Mic dejun. Timp liber pentru relaxare la plaja sau excursie optionala la Cairo** pentru a vizita Piramidele din Giza, Marele Sfinx si Muzeul din Cairo. Hotel Amarina Abu Soma Resort 5* sau similar in Hurghada. 

Ziua 8. Hurghada – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

Servicii neincluse in pret:
• Asigurare medicala si storno (asigurarea medicala internationala este obligatorie)

• Bauturile alcoolice si nealcoolice la pensiune completa
• taxa service obligatorie (servicii croaziera): 35 Euro/ persoana
• Taxa de viza pentru Egipt 28 USD sau 28 EUR – se achita pe aeroport (25 USD taxa viza + 3 USD asistenta pentru obtinerea vizei pe aeroport)


Servicii optionale neincluse in pret:

• Pachet excursii optionale pe parcursul croazierei: 199 Euro/ persoana (pentru calatorii pana la 30.05.2023)
• Pachet excursii optionale pe parcursul croazierei: 250 Euro/ persoana (pentru calatorii de la 01.06.2023)

• Pachet excursii optionale pe parcursul croazierei: 259 Euro/ persoana (pentru plata la fata locului, pentru calatorii pana la 30.05.2023)

• Pachet excursii optionale pe parcursul croazierei: 299 Euro/ persoana (pentru plata la fata locului, pentru calatorii de la 01.06.2023)
• Excursie la Cairo: 110 Euro/ persoana ( se achita la fata locului)


Acte necesare:
• Pasaport cu doua pagini libere valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara (este acceptat si pasaportul temporar)

Grup minim pentru organizarea croazierei: 25 persoane.

 Note importante:

1. Copiii 2-11,99 ani care stau in cabina cu 2 adulti nu beneficiaza de al treilea pat. 

2. Itinerariul poate suferi modificari in functie de orarul de zbor.

3. Programul croazierei poate fi modificat in functie de conditiile meteo si de navigatie.

4. Pachetul de excursii optionale marcate cu * se poate rezerva doar in avans la tariful special de 250 Euro/persoana (pentru calatorii de la 01.06.2023), si include urmatoarele vizite: Templul Karnak, Templul Luxor, Valea Regilor, Templul Hatshepsut, Colossi din Memnon, Templul Kom Ombo,  Templul Philae din Aswan si Barajul Inalt din Aswan.

5. Excursiile marcate cu ** se pot rezerva doar la fata locului si nu sunt incluse in pachetul de excursii optionale marcate cu *.

6. In functie de programul vizitelor la obiective, micul dejun se va servi foarte devreme sau la pachet!

7. Cazarea pe vasul de croaziera incepe cu pranzul in prima zi si se incheie cu micul dejun in ultima zi. Check-out-ul se va face cel mai tarziu la ora 10:00 AM. Bauturile vor fi oferite clientilor all inclusive pana la amiaza, la ora 12:00 PM. Turistii care se cazeaza dupa ora pranzului, vor incepe cu cina in prima zi si vor termina cu parnzul in ultima zi. Sederea la bordul vasului in afara orelor mentionate, vor atrage costuri  uplimentare pentru bauturile si mesele servite de catre turisti.

8. Daca parintii opteaza pentru suplimentul de All inclusive si copiii care ii insotesc vor trebui obligatoriu sa plateasca acest supliment!

 

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Croaziera pe Nil si sejur in Hurghada, Toate locatiile, Egipt

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
1778
2 Adulti
7 Nopti
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
1778
2 Adulti
7 Nopti
23
24
25
26
27
28
29
30
31