Phoenicia Blue View Resort

Phoenicia Blue View Resort

Neptun, Romania
AMFITEATRU, 6, , NEPTUN-OLIMP (BLACK SEA), ROMANIA
Neptun-olimp vezi pe harta
de la
EUR13226EUR
2 adulti
Localizare: Hotelul Amfiteatru  face parte din complexul Phoenicia Blue View, localizat in nordul statiunii Olimp, pe faleza statiunii, foarte aproape de atractiile turistice din statiune, de statiile mijloacelor de transport in comun si de gara CFR.
Descriere: Amfiteatru Belvedere are 313 camere si apartamente, cu vedere spre mare sau spre piscina si isi intampina acum oaspetii cu amenajari complet noi, cu interioare elegante si dotari specifice unui complex de 4 stele a piscine, restaurant, terase, baruri, locuri de joaca, plaja privata etc.


Descriere camere:
-Dubla matrimoniala standard cu vedere spre statiune (etaj 1-6) - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 18 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial, fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon, mobilier balcon. Capacitate recomandata: 2 adulti + 1 copil (0 a 11.99 ani) sau 2 adulti + 2 copii (0 a 6.99 ani) a DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE.Capacitate maxima admisa: 2 adulti+2 copii (0-11.99 ani)sau 3 adulti- daca se folosesc paturile existente.
*pentru acest tip de camera, cazarea la capacitatea maxima admisa, implica utilizarea patului si al fotoliului existent. Spatiul locativ nu permiteadaugarea unui pat suplimentar.
-Dubla twin standard cu vedere spre statiune (etaj 1-6)
- cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 18 mp, zona pentru dormit cu 2 paturi de 110cm latime, fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon, mobilier balcon. Capacitate recomandata: 2 adulti + 1 copil (0 a 11.99 ani) sau 2 adulti + 2 copii (0 a 6.99 ani)  a DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE. Capacitate maxima admisa: 2 adulti+2 copii (0-11.99 ani)sau 3 adulti- daca se folosesc paturile existente.
*pentru acest tip de camera, cazarea la capacitatea maxima admisa, implica utilizarea patului si al fotoliului existent. Spatiul locativ nu permiteadaugarea unui pat suplimentar
- Dubla matrimoniala standard cu vedere spre mare  (etj.1-6)
- cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 18 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial, fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare. Capacitate recomandata: 2 adulti + 1 copil (0 a 11.99 ani) sau 2 adulti + 2 copii (0 a 6.99 ani) a DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE. Capacitate maxima admisa: 2 adulti+2 copii (0-11.99 ani)sau 3 adulti- daca se folosesc paturile existente.
*pentru acest tip de camera, cazarea la capacitatea maxima admisa, implica utilizarea patului si al fotoliului existent. Spatiul locativ nu permiteadaugarea unui pat suplimentar.
- Dubla twin standard cu vedere spre mare  (etj.1-6)
- cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 18 mp, zona pentru dormit cu 2 paturi de 110 cm latime, fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare. Capacitate recomandata: 2 adulti + 1 copil (0 a 11.99 ani) sau 2 adulti + 2 copii (0 a 6.99 ani) a DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE. Capacitate maxima admisa: 2 adulti+2 copii (0-11.99 ani) sau 3 adulti- daca se folosesc paturile existente.
*pentru acest tip de camera, cazarea la capacitatea maxima admisa, implica utilizarea patului si al fotoliului existent. Spatiul locativ nu permite adaugarea unui pat suplimentar.
-Suite cu 2 dormitoare si 2 paturi  (etj. 1-6) 
- cuprinde doua spatii deschise cu o suprafata de 35-44 mp, 2 zone pentru dormit cu pat matrimonial(2 paturi) si o canapea extensibila, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare. Capacitate minima: 2 adulti + 2 copii (7 a 11.99 ani) sau 3 adulti Capacitate maxima: 4 adulti si 1 infant 
 -Apartament cu Living si dormitor  (etj. 6) 
- cuprinde doua spatii deschise cu o suprafata de 35-44 mp, 1 zona de living si o zona pentru dormit cu pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare. Capacitate minima: 2 adulti Capacitate maxima: 3 adulti si un infant
Toate camerele sunt dotate cu instalatie individuala de climatizare, televizor LCD, cablu TV, internet WI-FI, seif in camera, telefon, minibar, cana electrica, cani, pahare, lingurite, uscator de par, prosoape, cosmetice hoteliere, baie cu dus, pat bebe la cerere, housekeeping zilnic- la cerere, masa de calcat si fier de calcat- la cerere.
*facilitatiile sunt subiectul conditiilor impuse de temeiul legal reglementat de institutiile abilitate.
Restaurant
1.CAZARE + MIC DEJUN: include micul dejun - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. Bauturi incluse : apa, bauturi racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda. 2.CAZARE + DEMIPENSIUNE include micul dejun si masa de pranz - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii. Bauturi incluse : apa, bauturi racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda 
3.CAZARE + PENSIUNE COMPLETA: include mic dejun, pranz si cina a in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. Bauturi incluse : apa, bauturi racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappucino, ciocolata calda. 
4.CAZARE + ALL INCLUSIVE ( obligatoriu in perioada 05.07.2024 a 25.08.2024 ): include mic dejun, pranz, cina, bauturi alcoolice si nonalcoolice - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul.Bauturi incluse: apa, cafea, cappucino, ciocolata calda, bauturi racoritoare la dozator, bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rosu la dozator, whisky, vodka, rom, lichior, iar  cocktail va fi inlocuit de long drinks.
- Bauturile incluse pentru tipurile de masa 1, 2 si 3 sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii mesei. 
- Pachetul de bauturi inclus in tipul de masa ALL INCLUSIVE este disponibil in restaurant (in intervalul de servire al meselor principale), la barul all inclusive de pe plaja ( program 10:00 a 19:00 ) si la barurile all inclusive de pe piscina (program 10:00 -19:00 ). 
- Servirea meselor principale in restaurantul hotelului se face in regim buffet suedez, in intervalul 07:30 - 10:00 a mic dejun, 
12:30 - 15:00 a pranz s 
19:00 a 21:00 acina. 
- Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii. Lipsa bratarii primite la check-in, care atesta tipul de masa rezervat, poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii. 
- Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.
- Nu sunt incluse bauturile la: restaurantul de pe plaja, barurile a la carte de pe piscina si plaja, lobby bar Panoramic si Belvedere, restaurant pIzzerie si cofetarie. 


In perioada 05.07.2024-25.08.2024, singurul pachet disponibil este CAZARE + ALL INCLUSIVE
Servicii incluse: 
- Piscine pentru adulti; 
- Umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina); 
- Parcare in limita locurilor disponibile; 
- Mini Aquapark pentru copii; 
- Jocuri si concursuri adulti si copii ( piscine, terasa); 
- Animatori; 
- Muzica live; 
- Program artistic; 
- Umbrele si sezlonguri la plaja in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la plaja); 
- Prosoape plaja/piscina; 
- Loc de joaca exterior;

Servicii contra cost:
- Apeluri nationale/internationale, 
- Transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti, 
- Baruri (piscine si terase), 
Pool Bar A la carte a 8:00 a 20:00 
Lobby Bar A la carte a 10:00 a 23:00 
Cofetarie a 15:00 a 23:00 
Mandaloun Snack Bar a 17:00-23:00

Informatii importante:
- Ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in). 
- Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera/check-out). 
- Solicitarile de Early Check-In si Late Check-Out se onoreaza in limita disponibilitatii, contra unei taxe de 100 euro. 
- Accesul la serviciile hotelului este permis doar oaspetilor cazati, in baza bratarii primite la check-in. 
- Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera. 
- Umbrelele si sezlongurile sunt in limita locurilor disponibile iar alocarea acestora se face in ordinea sosirii la piscina/plaja. Sezlongurile sunt gratuite si nu se rezerva. Prosoapele, hainele sau alte obiecte lasate drept rezervare vor fi ridicate de pe sezlonguri.
- Prosoapele pentru plaja/piscine se ridica in schimbul cupoanelor primite la receptie, in momentul cazarii. La eliberarea camerei, se returneaza la receptie cupoanele pentru prosoape. Nereturnarea cupoanelor reprezinta paguba si se taxeaza ca atare (100 lei/cupon). 
- Cazarea se va face pe baza unui act de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie. Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector al hotelului. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa insa garantarea. 
- Hotelul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube produse autovehiculelor sau a bunurilor aflate in interiorul acestora pe perioada stationarii in parcare. 
- Hotelul nu isi asuma raspunderea nici pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta hotelului, insa ofera suport turistilor in vederea solutionarii situatiei. 
-Parcarea autivehiculelor clientilor este gratuits in limita locurilor disponibile. Hotelul nu rezerva locuri de parcare si nu percepe taxe in acest sens. Phoenicia Blue View Resort nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea civila sau penala pentru orice paguba sau prejudiciucauzat autovehiculelor ca urmare a blocarii sau/si ridicarii, transportarii si depozitarii lor, pentru bunurile personale lasate in interiorul acestorasau pentru eventualele daune, furturi, incendii, precum si pentru orice fel de daune cauzatede oaspetii complexului hotelier sau de terte persoane, autovehiculelor lasate in parcare.
- ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE LA CHECK-IN PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE COMANDATE. 
- VOR BENEFICIA DE SERVICIILE OFERITE DOAR PERSOANELE DECLARATE.
- FACILITATILE SUNT SUBIECTUL CONDITIILOR IMPUSE DE TEMEIUL LEGAL REGLEMENTAT DE INSTITUTIILE ABILITATE
- HOTELUL NU ACCEPTA CAZAREA CU ANIMALE DE COMPANIE. 
- HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A REFUZA CAZAREA PERSOANELOR IN STARE DE EBRIETATE, NEPOLITICOASE SAU TURBULENTE, CARE PRIN ATITUDINEA LOR ADUC PREJUDICII IMAGINII HOTELULUI SAU DERANJEAZA ALTI OASPETI. 
- IN PERIOADELE 01.06 - 15.06 SI 01.09 - 18.09 NU GARANTAM PENTRU DISPONIBILITATEA TUTUROR SERVICIILOR INCLUSE.

Taxa de statiune se plateste la receptia hotelului de catre turist si este 5 lei/zi/turist adult (peste 18 ani)


vezi mai multe

Hotel facilities

Acomodare familiala personalizata
Aer conditionat
Aerobic
Amfiteatru
Aqua fitness
AquaLounge Bar
Articole de toaleta
Baby sitting
Baie cu dus
Balansoar
Bancomat in hotel
Bar
Bar principal
Beach Bar
Braserie
Cafenea
Camere cu balcon
Camere cu vedere la mare
Canapea extensibila
Casca de par
Ceai si cafea la dispozitie
Cocktail Bar
Cofetarie
Cutie de valori la receptie
Disco
Dulap
Fax
Fierbator de apa
Fitness
Flat TV
Foisor
Gelaterie
Gradina
Halat de baie
Hotel pentru familii cu copii
Informatii turistice
Internet Cafe
Internet in camera
Karaoke
Lift
Living
Loc de joaca
Loc de joaca pentru copii
Lounge
Lounge bar
Magazin cu suveniruri
Masa in sistem bufet suedez
Masa si fier de calcat
Meniu pentru copii
Mini Club
Minibar
Miniclub
Mobilier balcon
Mobilier nou
Muzica live
Narghilea
Papuci de baie
Parcare
Pardoseala cu parchet
Patiserie
Petreceri pe plaja
Piscina exterioara
Piscina pentru copii
Pista heliport
Pizzarie
Plaja blue flag
Plaja privata
Plasa impotriva insectelor
Plata cu cardul
Pool Bar
Program animatie
Prosoape de plaja
Receptie 24 h
Restaurant
Restaurant a la carte
Restaurant in regim all inclusive
Room Service
Sala de conferinte
Seri tematice
Servicii de transfer
Servicii postale
Serviciu de pastrare a bagajelor
Serviciu de pastrare a obiectelor uitate
Serviciu de paza
Serviciu de rent-a-car
Serviciu de taxi
Serviciu de trezire clienti
Serviciu zilnic de menaj
Sezlonguri gratuite la plaja
Sezlonguri si umbrele
Show Bar
Sistem de supraveghere video
Spectacole
Sporturi nautice
Tamplarie PVC
Teatru copii
Telefon
Terasa
Teren de sport
Tobogane
TV living
TV prin cablu
Uscator de par
Waterpark pentru copii
Wi-Fi
Ziare

vezi mai mult

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!