Va rugam sa asteptati, se verifica disponibilitatile.


Se incarca...



Găsește-ți vacanța!

Asistență online

  • LiveZilla Live Help
  • Program  : L - V, 10:00 - 18:00
  • Telefon  : 021 684 1530
  • E-mail          : office@non-stoptravel.ro

Prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal (GDPR)

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. NON-STOP HOLIDAYS S.R.L. ( agentia de turism NON-STOP TRAVEL ) are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 

Agentia de turism NON-STOP TRAVEL, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal: numele si prenumele, sexul, data nasterii, cetatenia, semnatura, nr. telefon/fax, adresa, e-mail-ul, date bancare, cod numeric personal, seria si numarul actului de identitate/pasaportului prin mijloace automatizate/manuale, destinate ofertarii sau furnizarii de servicii turistice.

Scopul colectării datelor il reprezinta operarea si ofertarea de pachete turistice in vederea incheierii unui contract de prestari servicii, efectuarea rezervarilor de servicii turistice si derularea acestora.

 

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele dumneavoastra cu caracter personal, acestea fiind necesare in vederea efectuarii si operarii rezervarilor, facturarii serviciilor turistice si emiterii documentelor de calatorie, cat si pentru a face posibile si facile comunicarile/informarile legate de rezervari.  Refuzul dvs. determină  imposibilitatea efectuarii rezervarii si platii serviciilor turistice. 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator in temeiul juridic de intocmire a contractului de prestari servicii si sunt comunicate numai furnizorilor de servicii turistice si ANAF-ului ( declaratia 394).

NON-STOP TRAVEL utilizeaza datele cu caracter personal pentru: prelucrarea comenzilor turistilor in vederea ofertarii si realizarii produselor turistice in tara si in strainatate, finalizarea comenzilor, contractelor, documentelor fiscale  si tuturor categoriilor de documente de calatoriei, operatiuni de plati/incasari on-line, solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor clientilor, contactarea clientilor (prin posta, e-mail, telefon sau alte mijloace de comunicare), inregistrarea informatiilor despre clienti in vederea oferiri politicilor de reduceri si fidelizare, transmitere datelor cu caracter personal partenerilor contractuali si altor furnizori de servicii turistice, interni si externi in scopul rezervarii si prestarii serviciilor solicitate de clienti.

Orice informatie furnizata de clientul agentiei NON-STOP TRAVEL, in calitate de turist, prin acordul sau exprimat sau prin accesarea si utilizarea site-ului si/sau semnarea contractului cu turistul, va fi considerata si va reprezenta consimtamantul sau expres ca datele sale personale sa fie folosite de NON-STOP TRAVEL in conformitate cu scopurile mentionate mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de informare (art 12), acces la date cu caracter personal (art.13), de intervenţie asupra datelor (art 14), dreptul de opozitie (art 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17) precum şi dreptul de a vă adresa justiţiei(art18).

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC NON-STOP TRAVEL SRL, Bucuresti, Str. Drumul Gilaului nr. 26A, sector 4 sau la e-mail office@non-stoptravel.ro. La aceleasi date de contact ne puteti notifica si in cazul in care doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate, corectate sau scoase din baza de date precum si sa fiti informat asupra modului de administrare a acestor date. Datele dumneavoastră vor fi transferate în tarile de destinatie a serviciilor turistice contractate, în vederea rezervarilor.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

*Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


===================================================================

Agentia NON-STOP TRAVEL se obliga sa aplice toate masurile tehnice si organizatorice necesare asigurarii securitatii datelor personale ale turistilor, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor. Va prelucra datele personale in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale in baza prevederilor legale.    

In privinta datelor personale, clientul are urmatoarele drepturi:

 

1. Sa se aboneze 

Abonarea presupune consimtamantul persoanei de a primi prin email informatii legate de ofertele agentiei Non-Stop Travel. In vederea abonarii, dupa citirea si acceptarea Termenilor si conditiilor si a Politicii de Confidentialitate, va rugam sa trimiteti un e-mail cu numele, prenumele, adresa de e-mail si textul "Ma abonez la Newsletter" la adresaoffice@non-stoptravel.ro sau folositi casuta de abonare la Newsletter din partea dreapta sus a paginii principale www.non-stoptravel.ro unde trebuie doar sa introduceti adresa de e-mail. 

 

2. Sa se dezaboneze ORICAND

In orice moment, pentru dezabonare, puteti activa link-ul de dezabonare din cadrul fiecarui newsletter (UNSUBSCRIBE)  sau sa ne trimiteti un e-mail la adresa: office@non-stoptravel.ro, cu textul DEZABONARE NEWSLETTER.

 

3. Sa actualizeze datele

Aveti dreptul sa interveniti asupra datelor dumneavoastra si sa le actualizati oricand. Pentru aceasta, va rugam sa trimiteti un e-mail cu numele, prenumele si datele pe care doriti sa le actualizati la adresa office@non-stoptravel.ro.

 

4. Sa verifice datele 

Aveti dreptul de a verifica ce date detinem  despre dumneavoastra. Trimiteti solicitare la adresa office@non-stoptravel.ro, iar noi va vom contacta in vederea verifcarii identitatii si apoi va vom pune la dispozitie toate datele pe care le detinem despre dumneavoastra, conform politicii de confidentialitate.

 
5. Sa fie uitat
 
Aveti dreptul sa solicitati ca datele dvs. sa fie sterse si sa nu mai fie prelucrate, tot printr-o solicitare scrisa la adresa office@non-stoptravel.ro.