Va rugam sa asteptati, se verifica disponibilitatile.


Se incarca...Găsește-ți vacanța!

Asistență online

  • LiveZilla Live Help
  • Program  : L - V, 10:00 - 18:00
  • Telefon  : 021 684 1530
  • E-mail          : office@non-stoptravel.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. NON-STOP HOLIDAYS S.R.L. ( agentia de turism NON-STOP TRAVEL ) are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: efectuarea rezervarilor de servicii turistice.
Sunteţi/nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in vederea efectuarii rezervarilor. Refuzul dvs. determină imposibilitatea efectuarii rezervarilor.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: furnizorilor de servicii turistice.
Va informam ca va puteti exprima dorinta in legatura cu primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de NON-STOP TRAVEL. In cazul in care nu doriti acest lucru, in cadrul contractului cu turistul, la capitolul "Dispozitii finale " bifati " NU". In procesul de rezervare on-line, in cazul in care nu doriti primirea de informatii despre produsele NON-STOP TRAVEL, la "Pasul 2", sectiunea "Adresa", adaugati mentiunea " Nu doresc primirea de informatii "

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail office@non-stoptravel.ro, cu titlul " Prelucrare date personale ". De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră vor fi transferate în tarile de destinatie a serviciilor turistice contractate, în vederea rezervarilor.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.