Va rugam sa asteptati, se verifica disponibilitatile.


Se incarca...Găsește-ți vacanța!

Asistență online

  • LiveZilla Live Help
  • Program  : L - V, 10:00 - 18:00
  • Telefon  : 021 684 1530
  • E-mail          : office@non-stoptravel.ro

Bodrum


Orasul Bodrum supranumit si "Saint Tropez a Turciei "este situat pe coasta de est a Turciei, la 270 km de Izmir, pe tarmul marii Egee, avand un fermecator port unde acosteaza multe iahturi de lux. Cei 30.000 de locuitori isi castiga existenta din pescuit, constructia de barci, agricultura, tesaturi ( satul Mumcular fiind faimos pentru carpetele si covoarele de aici ) si turism. Turismul a devenit industria cea mai importanta in ultimii ani.
Recent, Bodrum s-a transformat nu doar intr-un centru turistic important, ci si intr-un centru artistic, fiind pentru artistii turci si straini o sursa de inspiratie.

Atractii & Activitati
Bodrumul este faimos pentru viata de noapte asigurata de una dintre cele mai mari discoteci in aer liber din Europa si de multimea de baruri, terase, restaurante. Plajele din Bodrum nu sunt foarte late, ci foarte lungi. Cele mai apropiate plaje sunt Gumbet si Bardakci, iar cele mai frecventate Ortakent, Yalikavak si Gumusluk Bagla. In ceea ce priveste arta culinara, Bodrum este locul in care puteti gusta cele mai rafinate specialitati turcesti.
Pentru pasionatii de istorie, zona Bodrum are ce sa ofere: Castelul Sf. Petru ( impozanta constructie medievala), Muzeul de Arheologie Subacvatica ( prezinta obiecte originale si reproduceri din epave si obiecte gasite in mare ), Mausoleul din Halicarnas (una din cele 7 minuni a lumii antice ), Amfiteatru ( unul din cele mai vechi teatre din Anatolia ), Poarta Myndos, Turnul Otoman, muzeul Zeki Muren ( dedicat unuia dintre cei mai cunoscuti muziceni ai Turciei ), morile de vant ( din lemn si piatra, care dateaza din sec. XVIII ).
In egala masura, in Bodrum puteti practica surfing, ski nautic, scufundari si bineinteles shopping.

Momentan nu sunt rezultate.